Известие

Collapse
No announcement yet.

Вкарах се в ултра, мега, хипер луд филм с моя бял лебед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А според мен може НИЩО да не ти е правил на колата.

Примерно само гарнитурата на капака на клапаните+некво масло и за другото да е излъгал... Заради това и колата се движи за момента.... Помислите и над този вариант
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      А според мен може НИЩО да не ти е правил на колата.

Примерно само гарнитурата на капака на клапаните+некво масло и за другото да е излъгал... Заради това и колата се движи за момента.... Помислите и над този вариант
      това би било най доброто което може да се случи и дано да е така.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Ама че кошмар Не знам как си се решила да си повериш колата на непознат Аз дори при непознат гумаджия не ходя, камо ли за нещо по колата. На твое място бих я докарала при Лисан. Изхабените нерви не струват повече от малко бензин
        Дано всичко е наред все пак
        GTV 2.0 TS '95
        Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Милена нама да се плашиш......
          Сменяй маслото да знаеш поне че то е читаво и гас на машината
          Пък ако стане нещо най много да минеш по същата процедура, сега и да го мислиш нема смисъл, само се ядосваш и нищо не можеш да направиш

Пий една бира пък то ще си каже
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Според мен тоя пич за 150 лева е свършил много работа, не може да му се сърдите В Пловдив има не един и двама майстори, които ще ви направят колата както трябва и във форума ги пише и вие ги познавате. Такъв ремонт на много по-евтина за подръжка кола излиза около 300 лева, та просто евтиното винаги излиза скъпо....
            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Поне не намирам, сбито информация за сервизи в Пловдив. Може пък аз нещо да не тръся правилно... Дайте да направим една тема - примерно със заглавие "Препоръчителни сервизи в Пловдив" и кратко и ясно, да се оставят телефони адреси и т.н.

Не може да се очаква, че ще напишеш в търсачката " Пловдивския бобо" и т.н.

Това съвсем сериозно Полезно ще е и аз мен и за други колеги предполагам.

Comment

По добре да има тема в коята на първият пост да пише сервизите в цяла България сортирани по големина на населеното мясно и от долу в постовете всеки да пише отзиви или нови открития и критики като майстори, който с времето да се осъвременяват в първият пост, така само за Пловдив е малко егойстично майна Към момента има само отделни секции за поголемите и доказани сервизи в София.
                Общ технически раздел

Иначе жалко на колежката за Белия Лебед, и аз преди така си правих експерименти с майстори. След скъсан ремък 10 000 вече съм мерси. Доказани майстори оставам ги сами да изберат частите. Не вярвам някой да е по в час от самите майстори кой части са наред или не. Дори и магазините гледат от търговска гледна точка.
                Last edited by infernus; d.m.y г., 16:23.
                145 1.7 16V Boxer

Comment

Ми то за София е ясно, майна
                  Проблема е че в Пловдив хич ги няма....

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
                    Според мен тоя пич за 150 лева е свършил много работа, не може да му се сърдите В Пловдив има не един и двама майстори, които ще ви направят колата както трябва и във форума ги пише и вие ги познавате. Такъв ремонт на много по-евтина за подръжка кола излиза около 300 лева, та просто евтиното винаги излиза скъпо....
                    Повтарям отново, че не съм търсила евтин вариант.
                    За такъв сериозен ремонт е немислимо да се хванеш за без пари, то е ясно че този ремонт е тежък и няма и как да струва евтино.
                    Това което ме привлече е, че този тип ми предложи веднага да започне работа по колата ми наговори куп привлекателни приказки колко много разбирал и на колко много алфи бил правел такива ремонти.
                    Цената беше последното нещо, което ме привлече, защото той нея я спомена на последно място.
                    Стори ми се много съмнителна тази тарифа, но той поясни,че като за първоначален ремонт ще ми го направи почти за без пари, за да ми покажел и докажел колко много разбира и от тук натам да му стана редовен клиент(както и Алекс).А и заради кризата бил свалил малко тарифите.
                    Е видях колко разбира.
                    До момента дадох 300 лв за бог да прости, сега тепърва ще я карам колата, където трябва, за да се заемат с каквото трябва пък колкото ще да струва....цената нема значение, важното е да знам, че колата ми е във форма, иначе сън не ме хващя

---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:23 ----------

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                    Ми то за София е ясно, майна
                    Проблема е че в Пловдив хич ги няма....
                    Именно, единствено на Боби(в сервиза Боби и Хари) може да се разчита.
                    Утре ще я карам на Боби да ми сменя сервото, че и то ми е за смяна от няколко месеца.
                    Ако се наложи, той ще се заеме с ремонта сначале, поне знам че е безупречен и при него грешка няма.
                    И повече за непроверени майстори не искам и да чувам

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

И все пак не е лоша темата с адрес и телефона на всички читави сервизи в България (с рейтинг би било чудестно). Лично бих си я изпечатал и сложил в жабката. Все пак не караме нови коли за съжаление, и винаги може да те изненада нещо...
                      145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение

---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:23 ----------

Именно, единствено на Боби(в сервиза Боби и Хари) може да се разчита.
                        Утре ще я карам на Боби да ми сменя сервото, че и то ми е за смяна от няколко месеца.
                        Ако се наложи, той ще се заеме с ремонта сначале, поне знам че е безупречен и при него грешка няма.
                        И повече за непроверени майстори не искам и да чувам
                        Така е колежке,на тях може да се разчита за качествен ремонт,но проблема при тях е че нямат диагностична апаратура и взимат доста скъпо,толкова....,че ако сложиш 50лв. разходи за гориво до София,ще ти излезне по изгодно в някои доказани сервизи откъм диагностика качествени части и майсторлък.
                        хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
                        Regata 100s /88г

Comment

Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщение
                          Така е колежке,на тях може да се разчита за качествен ремонт,но проблема при тях е че нямат диагностична апаратура и взимат доста скъпо,толкова....,че ако сложиш 50лв. разходи за гориво до София,ще ти излезне по изгодно в някои доказани сервизи откъм диагностика качествени части и майсторлък.
                          Е, да , но и време е нужно
                          А времето също е дефицитно.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Ето къде точно е локализиран обекта на Ради субекта.
                            Моля не ходете там
                            Attached Files

Comment

Леле!!! Този го знам!
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

Аз па викам да идем, ама повечко хора, и накуп - да му потърсим на тоя мушморок сметка за натворените лайна !!!
                                И евентуално да вземем някоя мерка занапред да не прави повече така ...
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X